



Agenda	DAY 1 SUNDAY, AUGUST 4	
Pre-cruise	Muster Drill	
6:00p	Dinner (2 Hours) WVC Designated Area	Main Dining Room
8:00p	Registration	Conference Room A/B
	DAY 2 MONDAY, AUGUST 5	
8:30a	Registration	Conference Room A/B
9:00a	Addressing Thoracic Limb Lameness - Drs. Griffin & Beale	Conference Room A/B
10:30a	Break (15 Minutes)	
10:45p	Addressing Pelvic Limb Lameness - Drs. Griffin & Beale	Conference Room A/B
12:00p	Lunch (2 Hours)	
2:00p	Imaging And Surgery Working Together - Drs. Griffin, Beale & Poteet	Conference Room A/B
6:00p	Dinner (1 1/2 Hours)	Main Dining Room
9:30a	DAY 3 TUESDAY, AUGUST 6 *IN PORT SITKA, ALASKA NO EDUCATION	
	DAY 4 WEDNESDAY, AUGUST 7	
10:30a	*HUBBARD GLACIER	
4:00p	Imaging Corner - Drs. Griffin, Beale & Poteet	Conference Room A/B
6:00p	Dinner (1 1/2 Hours)	Main Dining Room
7:30a	DAY 5 THURSDAY, AUGUST 8 * IN PORT JUNEAU, ALA SKA NO EDUCATION	
	DAY 6 FRIDAY, AUGUST 9	
9:00a	Degenerative Joint Disease Management - Dr. Beale	Conference Room A/B
10:30a	Break (15 Minutes)	
10:45a	Aggressive And Non-Aggressive Bone Lesion - Drs. Griffin & Poteet	Conference Room A/B
2:00p	*IN PORT - KETCHIKAN, ALASKA	
6:00p	Dinner (1 1/2 Hours)	Main Dining Room
	DAY 7 FRIDAY, AUGUST 10	
10:00a	Orthopedic Corner - Drs. Griffin, Beale & Poteet	Conference Room A/B
12:00p	Lunch (2 Hours)	
2:00p	Putting It All Together - Drs. Griffin, Beale & Poteet	Conference Room A/B
6:00p	Dinner (1 1/2 Hours)	Main Dining Room
7:30p	INSIDE PASSAGE CLOSING RECEPTION	Sky Observation Lounge

DAY 8 | SUNDAY, AUGUST 11

Arrive to Port Vancouver, British Columbia

7:00a